| SZ | novembertől | 10 főtől

ESZEM-ISZOM, DÍNOM-DÁNOM

Házi disznóvágásra hívjuk vendégeinket: a disznót a helyszínen, disznóvágásra alkalmas, külön erre a célra kialakított fedett teraszon pörzsöljük, bontjuk, dolgozzuk föl.

Vendégeink megfigyelhetik a munkát, egyes feldolgozási munkákban segédkezhetnek, vagy pihenhetnek a wellness szigeten és kóstolhatják az ételeket. A vágás napján korlátlan italfogyasztást tartalmaz csomagajánlatunk: házi pálinkát, forralt bort, csapolt sört fogyaszthatnak.

Ez a programunk hét végi, 2 éjszaka 3 napos ajánlat, félpanzióval. Egy héttel az esemény előtt kérjük előre egyeztetni.

  • szállás két éjszakára fürdőszobás, Tv-vel, hűtővel felszerelt szobákban
  • wellness szigetünk használata (finn szauna, medence, szabad téri, fatüzeléses fürdődézsa)
  • az érkezés estéjén üdvözlő ital, svédasztalos vacsora: Tejszínes gombaleves, Óvári sertésszelet, Töltött dagadó. Köretként párolt rizst, majonézes burgonyát kínálunk. Desszert: Mákos guba
  • szombaton, a disznótor napján teljes ellátás:
  • svédasztalos, bővített kontinentális reggeli, amelyben füstölt kolbászt, szalonnát is kínálunk
  • 08 – 20 óráig korlátlan pálinka, csapolt sör, szódavíz és forralt bor fogyasztás
  • ebéd: gulyásleves, pogácsa, kemencében sült langalló
  • svédasztalos disznótoros vacsora: Orjaleves, Hurka, Kolbász, Sült tarja, Töltött káposzta, Sült csirkecomb. Köretként tört burgonyát, Párolt káposztát kínálunk. Desszert: Meggyes kevert
  • az elutazás napján svédasztalos, kontinentális reggeli és füstölt kolbász, házi szalámi, disznósajt, tepertő, sült vér

A program ára: 39.000 Ft/fő


| VISSZA